fiery_wyml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co jest znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://schladming-ferienwohnung.de/2026/08/28/fieryplay-bonus-code-przewodnik-po-aplikacji-i-grze-mobilnej]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.