Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Aichi › 888starz uz › Reply To: 888starz uz
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://albiscare.co.uk/fiere-play-przeglad-i-dostepne-opcje]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.