fiery_vhml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://digitaldatasystems.us/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-po-warunkach-rejestracji-i-wyplacie]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.