fiery_leml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://muslimlatino.com/2026/08/28/fiery-play-polska-przeglad-i-dostepne-opcje]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.