fiery_hdml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=app18548.cloudwayssites.com/fiery-play-bonus-code-co-warto-wiedziec]https://app18548.cloudwayssites.com/fiery-play-bonus-code-co-warto-wiedziec[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.