fiery_iqml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 100 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://loveinbible.com/2026/08/28/fieryplay-kody-jak-zweryfikowac-konto-i-odblokowac-bonus]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.