Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 200 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://test.anytimedecorations.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-metody-platnosci-i-wyplaty]fier play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.