fiery_cfml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 100 free spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://neptunefcn.bimaltapader.com/fiery-play-kody-krok-po-kroku-rejestracja-konta]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.