Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://blog.oaseorganik.com/fair-play-kod-bonusowy-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.