Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl plus 100 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://betterfly.ch/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.