Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=ecofast-tech.com/fieryplay-no-deposit-bonus-przewodnik-po-weryfikacji-kyc-i-odebraniu-bonusu]https://ecofast-tech.com/fieryplay-no-deposit-bonus-przewodnik-po-weryfikacji-kyc-i-odebraniu-bonusu[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.