Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://naomibaum.com/firespin-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-wyplat]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.