fiery_leml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://twctalents.com/jak-wykorzystac-fieryplay-kody-kroki-i-metody]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.