Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://ostravskytabor.cz/uncategorized/fiery-play-kod-bonusowy-bez-depozytu-krok-po-kroku-warunki-i-wyplaty]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.