Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 100 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://primastainless.com/fiery-play-com-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-licencji-mga]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.