Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starzuzbet › Reply To: 888starzuzbet
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mytailorist.com/2026/08/28/firespin-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.