fiery_dgml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://classhaliyikama.com/firedry-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fier play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.