fiery_phml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=shop.smartsolvebd.com/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-dostepne-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty]https://shop.smartsolvebd.com/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-dostepne-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.