fiery_weml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://ahfngo.org/firedry-kompletny-przewodnik-rejestracja-bonusy-platnosci-i-gra-na-mobile]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.