fiery_fgml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 200 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x35, co jest w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://totallynutsgame.com/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.