fiery_phml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://new.conecta.it/fire-spin-bonus-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.