fiery_mzml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://gadgetchili.com/fieryplay-kod-bonusowy-bez-depozytu-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.