fiery_huml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://plazacapital.ca/fieryplay-bonus-bez-depozytu-metody-platnosci-i-wyplaty-wygranych]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.