Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x40, co jest w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://zooll.net/149046]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.