fiery_ybml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://hengkub.store/2026/08/28/fiery-play-bonus-code-przewodnik-po-bezpieczenstwie-w-kasynie]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.