fiery_kyml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://tuttoniente.ch/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-weryfikacja-konta-i-odbior-bonusu]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.