Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › true fortune › Reply To: true fortune
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://gardablue.com/fieryplay-bonus-code-w-polsce-praktyczny-przewodnik]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.