fiery_xcml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 200 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://rilltec.com.br/2026/08/28/fiery-play-kody-przeglad-bonusy-i-instrukcja-rejestracji-dla-polskich-graczy]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.