fiery_homl
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl plus 100 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://detunedtransmissions.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-kroki-i-metody]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.