Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://kaufsta.de/?p=14356]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.