fiery_eiml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl plus 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://klcexport.com/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-bonus-powitalny-i-rozwiazania-typowych-problemow]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.