fiery_ylml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x40, czyli w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://storyteller.india-explore.in/fier-play-przeglad-i-opcje]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.