Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl i do tego 100 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://violationsyllable.com/jatm5da51g?key=a083d1574757d06b0cc74d2bcbe17daf/kody-bonusowe-fieryplay-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.