fiery_slml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://vitgo.co/fieryplay-bonus-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.