fiery_slml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Obrot to x35, co uwazam za znosne, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://lovelyknot.com/uncategorized/fieri-play-przeglad-i-dostepne-opcje-dla-polskich-graczy]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.