Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://betterfly.ch/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusie-i-bezpieczenstwie-w-fiery-play]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.