fiery_byml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://beraytoptanplakalik.com/fiery-play-promo-code-pelny-przeglad-bonus-i-rejestracja-dla-polskich-graczy]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.