fiery_kfml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3000 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 200 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://lifetrackstraining.com/kod-promocyjny-fiery-play-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.