fiery_slml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 200 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://clearmind247.co.uk/fieryplay-no-deposit-bonus-kroki-i-metody]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.