fiery_ycml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://chpcconf.co.za/fiery-play-przewodnik-po-bezpieczenstwie.htm]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.