Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz uz › Reply To: 888starz uz
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://mkthamspyramidmedicalcare.com.ng/2026/08/28/fair-play-kod-bonusowy-jak-wybrac-uczciwy-bonus-i-grac-bezpiecznie]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.