Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Aichi › 888starz uz › Reply To: 888starz uz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://elitehairstudio.pl/fiery-play-kody-aplikacja-mobilna-bonusy-i-szybki-start-w-kasynie]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.