fiery_jnml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://stg.promatecambiental.com.br/2026/08/28/fiery-play-kod-promocyjny-co-musisz-wiedziec-przed-rejestracja]fiery play polska[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.