Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 100 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=sparklesandshine.shop/2026/08/28/fiery-play-bonus-za-rejestracje-przeglad-warunki-i-sposob-odbioru]https://sparklesandshine.shop/2026/08/28/fiery-play-bonus-za-rejestracje-przeglad-warunki-i-sposob-odbioru[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.