Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://vdpi-france.fr/fieri-play-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.