Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Kanagawa › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://qualityexcellence.info/blog/2026/08/28/fiery-play-kod-promocyjny-jak-zweryfikowac-konto]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.