Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://sicherprojects.com/fiery-play-kod-promocyjny-bez-depozytu-jak-sie-zarejestrowac-spelnic-warunki-i-wyplacic-wygrane]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.