fiery_otml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://brettloveslynda.org/2026/08/28/fieryplay-no-deposit-bonus-code-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.