fiery_otml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://snowmeds.com/fiery-play-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obstawiania]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.