Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl razem z 150 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://egypttripguides.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-jak-aktywowac-warunki-i-bonusy]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.